• Facebook
  • Contact
  • Newsletter
  • Rss
  • Cariere

Direcția Generală Organism Intermediar pentru Cercetare din cadrul Ministerului Cercetării si Inovării organizează în luna martie, 2 evenimente cu sprijinul Academiei de Studii Economice

 

Avem deosebita plăcere de a vă invită să participați marți 13 martie  2018 și joi 15 martie 2018 la Academia de Studii Economice din București, Piața Romană nr. 6, sala Virgil Madgearu.

 


Scopul evenimentului este de a familiariza participanţii în legătură cu Apelurile deschise la Axa 1 din POC și cu problemle apărute în implementarea contractelor semnate cu beneficiarii.

 


Evenimentul va fi moderat de către doamna Director General Sanda HILGEN - Organismul Intermediar pentru Cercetare din cadrul Ministerului Cercetării Inovării  – conform agendei atașate.

 


Sesiunea de informare este împărțită în două secțiuni:

 


Primul eveniment va avea loc în data de 13 martie 2018 începand cu ora 9:45 la sediul Academiei de Studii Economice și va viza competițiile deschise ale Axei 1 din POC, recomandări privind elaborarea cererii de finanțare cât și criteriile de performanță urmărite în depunerea cererii de finanțare.

 


Al doilea eveniment va avea loc în data de 15 martie 2018 începând cu orele 9:45 la sediul Academiei de Studii Economice și va viza problemele privind managementul contractelor semnate de beneficiarii Axei 1 din POC, modificări și actualizări ale clauzelor contractuale, managementul resurselor umane – categorii de personal, tipuri de activități desfășurate, management financiar, diseminarea rezultatelor cercetătorilor și atingerea indicatorilor de rezultat ai proiectelor, acțiuni de monitorizare și control.

 


Persoanele interesate să participe sunt rugate să transmită un mesaj de confirmare și în eventualitatea pregătirii unor întrebări, vă rugăm a le transmite împreună, pe adresa de e-mail mihaela.petrica@research.gov.ro

 


Vă mulțumim și vă așteptăm la evenimente!

Modificat la: 2018-03-06 11:11:00