S-a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului aferent Acţiunii 1.1.1 - Mari infrastructuri de CD - Tip de proiect: "Proiecte pentru clustere de inovare"

 

Ministerul Cercetării și Inovării - Organismul Intermediar pentru Cercetare, împreună cu Ministerul Fondurilor Europene – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate, anunţă lansarea spre consultare publică a Ghidului Solicitantului aferent Acţiunii 1.1.1 - Mari infrastructuri de CD - Tip de proiect: Proiecte pentru clustere de inovare, Axa prioritară 1 - Cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare (CDI) în sprijinul competitivității economice și dezvoltării afacerilor.

 

Ghidul Solicitantului este postat pe site-ul Organismului Intermediar pentru Cercetare din Ministerul Cercetării și Inovării, la secţiunea aferentă Acțiunii 1.1.1 Mari infrastructuri de CD din tab-ul Competitii și pe site-ul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate, secţiunea Implementare program.

 

Perioada de consultare publică este de 30 zile, începând cu data de 26.04.2018 până la data de 26.05.2018. În această perioadă se aşteaptă observații şi sugestii privind modificările aduse Ghidului.

 

Observaţiile şi sugestiile pot fi trimise la adresa de mail: structurale@research.gov.ro.

Modificat la: 2018-04-27 11:34:00